Wim Selles van deTesters presenteert Protractor en CucumberJS

22 maart 2017
Succesvolle Meetup over Protractor en CucumberJS

Geplaatst op Geplaatst in Nieuws en Agenda

In 2016 heeft deTesters 4x een MeetUp georganiseerd in ons industriële pand in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. En daar gaan we in 2017 uiteraard mee door. Woensdagavond 22 maart was de eerste MeetUp van 2017. Het was een volle bak met ruim 35 geïnteresseerden. Wim Selles van deTesters en Mischa Dasberg van JPoint waren de sprekers. Deze MeetUp ging over het testen van AngularJS applicaties met Protractor en CucumberJS.

Voor de pauze hebben Wim en Mischa hun gedeeld die we bij 2 verschillende Finance-klanten hebben opgedaan. Na de break zijn Wim en Mischa nog dieper ingegaan op een tweetal zeer nuttige plug-ins.

De feedback over deze avond was zonder meer positief. Een paar quotes:

  • … Good presentations and good food and drink…
  • …Nice talks…
  • …Gaaf om te zien hoe end-points kunnen worden gemockt! Dat geeft ruimte voor specifieke pass/fail paden. Image recognition voor scherm elementen, wat een berg details waar je mee te maken krijgt. Fijn dat deze werden opgesomd & een library werd gepresenteerd die al eea voor je regelt…
  • ….Tof dat jullie dit regelmatig doen en dat deTesters kennis willen delen met de test-community…

Mischa Dasberg van Jpoint presenteert Protractor en CucumberJS