Februari 2024, Meetup workshop Playwright

Ook in het nieuwe jaar gaan deTesters – TestCoders – TechChamps weer door waar we eind 2023 gebleven waren: met het delen van kennis op het gebied van test automation. Op onze vertrouwde lokatie in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Op woensdagavond 7 februari is onze eerste MeetUp van 2024: een hands-on workshop over Playwright. Gegeven door Ghislain Gabriëlse, die in de zomer van vorig jaar het team van deTesters is komen versterken. Op zijn vorige project heeft Ghislain veel ervaring op gedaan met Playwright. Die ervaringen deelt hij tijdens deze avond.

Omdat het een workshop is, en we iedereen voldoende aandacht willen geven, is het aantal plekken beperkt. Wil je hier bij zijn, meld je dan snel aan via onderstaande link.

#test #testautomation #meetup #kennisdeling #workshop #playwright